2012. november 29., csütörtök

Az év honlapjai

A Magyar Marketing Szövetség idén 23. alkalommal hirdette ki Az év honlapja címet november 23-án. 


Idén nemcsak hagyományos honlapokat, hanem mobilos és tabletes alkalmazásokat is díjazott a zsűri. A pályázatra 25 kategóriában 359 nevezés érkezett. Minden kategóriában hirdettek Minőségi díjat, Különdíjat és Az év honlapját.

A pályázat célja:

"Az internet rohamos fejlődése miatt a vállalatoknak újra kell gondolniuk üzleti és kommunikációs stratégiájukat. Már nem elég a tetszetős honlap, nem elég, ha a vállalat csupán kommunikációs eszközként éli meg az internet mindinkább fokozódó nyomását. Merőben új gondolkodásmóddal integrálnia kell üzletvitelébe az internet adta lehetőségeket. 

Pályázatunk célja elsősorban a figyelemfelkeltés, a korszerű marketinglehetőségek kiaknázására. A korszerű marketingtechnikák pályázat útján történő bemutatásával példát kívánunk állítani a cégek, vállalkozások számára, valamint ösztönzést, bátorítást adni a magasabb színvonalú szakmai tudás gyakorlati alkalmazására.

Célunk még a hazai online-kultúra erősítése, illetve a hiánypótló, értékteremtő, kiemelkedő minőségű honlapok díjazása. Utat kívánunk mutatni minden vállalkozás számára, akik komolyan veszik az új gazdaság működését, illetve annak kihívásait."

A pályázaton részt vehet bármely vállalkozás vagy magánszemély, aki a honlapot fejlesztette vagy a honlap tulajdonosa.


Részlet az eredményhirdetésből: 




A nyertesek sora és értékelésük az esemény honlapján található, letölthető formában.

„Az Év Honlapja” 2012 pályázat nyertesei:

Az Év Honlapja 2012 - Díj


Ezt a címet a zsűri azon honlapoknak ítéli oda, amelyeket az adott általános kategóriában – az elbírálási szempontok alapján –, a legjobbnak tartott.



Az Év Honlapja 2012 - Különdíj

Különdíjjal jutalmazhatja a szakmai zsűri azokat a honlapokat, amelyek az adott kategóriában, holtversenyben végül alulmaradnak.


Az Év Honlapja 2012 - Minőségi Díj

Ezt a tanúsítványt a zsűri azon honlapoknak ajánlja fel, amelyeket ugyan beneveztek a versenyre, azonban nem győztek kategóriájukban, mindazonáltal a zsűri szempontrendszere szerint az adott honlap minőségi szintje kiemelkedő, illetve érdemes a Minőségi Díj tanúsítványának viselésére.


Az Év Honlapja 2012 - FACEBOOK Közönségdíj: 

A verseny ideje alatt ’Az Év Honlapja’ hivatalos Facebook oldalán lehet lájkolni a benevezett pályázatokat. A legtöbbet összegyűjtő weboldal közönségi díjban részesül
Nyertes: Ékszershop.eu

Workshop

A díjátadó előtt már-már hagyományszerűen idén is informatikai témájú workshoppal várták a jelentkezőket a következő témákban: 

A digitális robbanás (Varga István), Digitális gazdaság (Dr. Eszes István), RWD… innováció a weblaptervezésben (Béres Szilárd), App branding (Szabó Dudás Péter), Mi közöd a közösségi médiához? Avagy te honnan tudtad meg, hogy Hummer van a Balatonban vagy hogy házasodik a gimis szerelmed? (Bartus Sisca), Magyar Webaudit ma… és mi lesz holnap? (Petrányi Széll András)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése